Useimmin kysytyt kysymykset

Askarruttaako mieltäsi kysymykset?

Etsi vastaukset täältä!

Sisältö

1. Mihin tarkoitukseen Dotag-työmaatiedon keruusovellus on luotu?

Dotag korvaa työmaaolosuhteissa paperin ja kynän sekä estää inhimillisten virheiden mahdollisuuden olemattomiin.

Dotag on työmaakäyttöön suunniteltu mobiilikäyttöinen tiedonkeruusovellus. Dotag toimii Android-mobiililaitteella (tulevaisuudessa myös IOS-mobiililaitteella). Suurin hyöty työmaaolosuhteissa saavutetaan tablettikoon laitteilla. Dotag toimii offline-tilassa eikä tarvitse onlineyhteyttä toimiakseen.

Mobiilikäyttöä täydentää Dotag SaaS-palvelu Dotag Manager.

Voitko katsoa tästä videon Dotagin ideologiasta

2. Kuinka saan Dotag-työmaatiedon keruusovelluksen käyttööni?

Lataamalla sovellus Google Play-kaupasta. Alla oleva linkki siirtää suoraan oikeaan paikkaan.

tai voit myös kirjoittaa ”Dotag” mobiilikaupan hakukenttään.

2. Jos olet jo kokeillut Dotagin mobiiliversiota omatoimisesti tai haluat kokeilla yritykselle suunnuttua Dotag Manager SaaS palvelua.

Pyydämme ystävällisesti ottamaan meihin yhteyttä alla olevasta linkistä. Esittelemme Dotag Managerin ja Dotag kokonaisuuden hyödyt 30 minuutin etätapaamisella, jonka jälkeen teemme teille testitunnukset.

3. Voinko kokeilla ensin Dotagin käyttöä ennen ostopäätöksen tekemistä?

Dotag työmaatiedonkeruus sovelluksen mobiiliversiota voi kokeilla maksutta määrättömän ajan omatoimisesti. Ensimmäistä käyttökertaa helpottamaan sovellukseen on luotu esimerkkipohjapiirustus, johon voi tehdä merkintöjä. Myös omaa aineistoa on mahdollista käyttää kokeilu / ilmaisversiossa.

Voit katsoa myös videomme, jossa lisää sovelluksen käytöstä ja käytettävyydestä

4. Olen testannut ja kokeillut Dotag-työmaatiedon keruusovelluksen mobiiliosiota. Voinko kokeilla vielä täysversiota (Dotag manager) ennen ostopäätöstä?

Dotag työmaatiedonkeruus sovelluksen mobiiliversiota voi kokeilla maksutta määrättömän ajan omatoimisesti. Ensimmäistä käyttökertaa helpottamaan sovellukseen on luotu esimerkkipohjapiirustus, johon voi tehdä merkintöjä. Myös omaa aineistoa on mahdollista käyttää kokeilu / ilmaisversiossa.

Voit katsoa myös sovelluksen käytöstä ja käytettävyydestä kertovia videoitamme Dotag-youtubekanavalla

5. Kuinka paljon Dotag maksaa?

Dotag hinnoittelumalleista löydät takuulla juuri sinun yrityksellesi sopivan vaihtoehdon.

6. Yrityksellämme on yli 20 käyttäjää, joista osa ulkopuolisia konsultteja tai alihankkijoita. Kuinka paljon Dotag tällöin maksaa?

Yli 20 käyttäjän yritykset: Teemme teille kokonaistarjouksen käyttäjämäärien perusteella ja katsomme läpi voisimmeko tuottaa Dotag tiedonkeruusovellukseen juuri teidän yrityksenne työskentelyä helpottavia työkaluja.

7. Olen yksinyrittäjä, sopiiko Dotag käyttööni?

Kyllä vain Dotag mobiili tiedonkeruusovellus sopii myös yhden hengen yritykselle sekä käyttäjille, joilla on vain vähän käyttöä. Yhden hengen yritykselle suosittelemme ensin mobiiliversion käyttöön tutustumista. Yhden hengen yritys saa huomattavasti enemmän hyötyä ja rajattoman käytön Dotag Manager SaaS -palvelun kautta. Dotag Managerin käyttöönottoa suosittelemme, jos käyttö lisääntyy.

Dotag Manager on myös huomattavasti kustannustehokkaampi.

8. Minulla on vain vähän käyttöä, mikä versio sopisi minulle?

Kyllä vain Dotag mobiili tiedonkeruusovellus sopii myös yhden hengen yritykselle sekä käyttäjille, joilla on vain vähän käyttöä. Yhden hengen yritykselle suosittelemme ensin mobiiliversion käyttöön tutustumista. Yhden hengen yritys saa huomattavasti enemmän hyötyä ja rajattoman käytön Dotag Manager SaaS -palvelun kautta. Dotag Managerin käyttöönottoa suosittelemme, jos käyttö lisääntyy.

Dotag Manager on myös huomattavasti kustannustehokkaampi.

9. Voiko Dotagin muistiinpanotyökaluja räätälöidä tai saada muokattua yrityksen omiin tarpeisiin ja mitä se vaatii?

Kyllä voi. Dotag räätälöintipalvelu ovat suunnattu isoille yritykselle tai jälleenmyyjille. Räätälöitävät työkalut hinnoitellaan tapauskohtaisesti ja edellyttää erillisen sopimuksen tekemistä. Yleisimmin räätälöintipalveluita kysytään toimialoille, joissa vaatimuksena on hyvin spesifiset ja usein toistuvat tarpeet muistiinpanoille.

10. Mitä hyötyä Dotag Managerista on yrityksellemme ja miten se toimii?

Dotag Manager tukee Dotag Mobiiliversiota. Dotag Mobiili ja Dotag Manager muodostavat oman kokonaisuuden. Dotag Managerin avulla voit hallita käyttäjiä sekä saat rajoittamattoman käytön (rajaton tietojen lähetys ja vastaanotto). Dotag Managerilla siirrät tarvittavat lähtötiedot mobiililaitteelle ja vastaanotat tietoa (raportit) projektikohtaisesti eri käyttäjien kesken. Kaikki saavat mahdollisuuden tutustua tehtyihin raportteihin. Dotag Manager myös säilöö tehdyt raportit sekä antaa mahdollisuuden muokata raportteja. Dotag Manager myös mahdollistaa aineiston integroinnin yrityksen muihin järjestelmiin.

11. Kuka omistaa Dotag-sovelluksen IPR:n ja kuka sovellusta kehittää? Ketkä toimivat Dotagin taustalla?

Dotag:n immateriaalioikeudet omistaa Premode Oy 2181026-4. Premode Oy on tuottanut vuodesta 2011 lähtien räätälöityjä mobiilisovelluksia asiakasyritystensä viestinnän eri tarpeisiin. Projektiliiketoiminnan parista Premode Oy on siirtynyt kehittämiensä sovellusten pariin kuten Dotag. Tänä päivänä yritys keskittyy 100% Dotag työmaatiedonkeruusovelluksen kehitykseen ja myyntiin. Yrityksen toimitusjohtajana toimii Aki Vänskä.

Vänskä on koulutukseltaan konetekniikan insinööri ja työurallaan vaikuttanut korjausrakentamisen saralla. Lue ”Enää ei mene ykkönen ja seiska sekaisin” -kehittäjätarina.

12. Teen työtä paikoissa, joissa ei ole verkkoyhteyttä. Toimiiko mobiilitiedonkeruu siellä?

Dotag sovelluskokoneisuuden Mobiiliversio on suunniteltu offline-käyttöön. Lähtötiedot kuten pohjapiirustukset tai muut vastaavat työmaalla tarvittavat suunnitelmat ja asiakirjat tulee siirtää PDF muodossa mobiililaitteelle, esimerkiksi Dotag Managerin avulla, Dropboxin kautta tai ”piuhan päästä”. Kun tiedot ovat siirretty mobiililaitteella käytettäväksi (offline), tämän jälkeen et enää tarvitse online- yhteyttä työmaalla.

13. Mitä eroa on Dotag Managerilla (SaaS) ja Dotag Mobiilikäytöllä?

Koko Dotag tiedonkeruusovelluskokonaisuus on suunniteltu työmaalla tapahtuvaan digitaaliseen tiedonkeruuseen mobiililaitteella. Mobiilikäyttöä (tietojen keräämistä) täydentää Dotag Manager Saas-Palvelu. Dotag Manager automatisoi mobiilikäytön (tiedonsiirto) sekä mahdollistaa käyttäjähallinnan sekä työmaaraporttien muokkauksen. Ammattikäyttöön suosittelemme Dotag Manageria (kokonaisversio).

14. Onko mahdollista vertailla perinteistä toimintatapaa ja Dotag-käyttöä? Miten saan konservatiivisen henkilökunnan käyttämään uutta sovellusta tai menetelmää?

Yrityksellämme on kohta ja vuosikymmenen kestänyt tausta sovelluskehityksestä mobiililaitteille ja tiedämme hyvin ihmisten asenteen uusia innovaatioita kohtaan.

Perinteisen johdon toimesta tapahtuvan tyrkyttämisen sijasta suosimme kolmea tapaa uuden sovelluksen käyttöönottoon.

  • Otags -Testi. Vertailu perinteisin toimintatavan (paperi ja kynä) ja digitaalisen tiedonkeruun välillä (Dotag). Kysy lisää.
  • Kannustinpalkkiot. Osana omaa markkinointiamme kannustamme erilaisin palkkioin yrityksenne henkilökuntaa (halutessanne) digitaalisten tiedonkeruumenetelmien käytöstä.
  • Sisäpiiri. Osalle, innokkaimmille, pienelle innovatiiviselle joukolle uusi menetelmä ensin, ja sen jälkeen kaikille.

15. Kuinka pitkä on Dotag Managerin sopimuskausi ja miten sopimus tehdään?

Dotag Manager sopimuskausi on yksi vuosi. Sopimus tehdään kirjallisesti. Laskutusväli 6kk käyttäjämäärän mukaisesti. Sopimusta jatketaan automaattisesti. Sopimus on irtisanottavissa 1 kk ennen seuraavan sopimuskauden alkua.

16. Mitä jos yrityksen käyttäjämäärät nousevat tai laskevat sopimuskauden aikana?

Dotag on hinnoiteltu käyttäjämäärien mukaan. Tarkemmin hinnoittelusta voi lukea hinnoittelusivultamme. Asiakasyritykselle luodaan oikeudet itsenäisesti lisätä tai poistaa käyttäjiä sopimuskauden aikana.

17. Mitä jos laitteeni rikkoutuu?

Ilman mobiililaitetta sovelluksen käyttö ei onnistu. Suosittelemme tablet-laitetta jossa on erillinen muistikorttipaikka. Erillinen muistikorttipaikka mahdollistaa laitteella otettujen kuvien tallentamisen toisaalle, vaikka itse tablet-laite on toimimaton. Tämä toki edellyttää että kuvat ovat tallennettu alunperin erilliselle muistikortille.

18. Mobiililaitevaatimukset?

Android käyttöliittymä versio 6.1 tai uudempi. Suosittelemme suurinäyttöistä puhelinta tai tablet-kokoa. Tallennusmuistia kannattaa olla riittävästi tai laitteessa erillinen muistikorttipaikka. Erillistä sim-korttipaikkaa ei tarvita.

Jäikö vielä kysyttävää?

Ota yhteyttä, jos sinun kysymyksesi ei listalla näkynyt. Vastaamme nopeasti!
+358 44 777 0744

Aina apunasi!

support@dotag.com

Paras keino avun saamiseen